Commentaar Stripwinkel de Stripspecialist !!

4 reacties tot nu toe (april 2009)

apr 2009- "Leuke winkel, veel nieuw, weinig tweede hands, goed helder overzicht, leuke dingen, irritante eigenaar. Bemoeit zich werkelijk overal mee, gaat met iedereen in discussie en is werkelijk stront eigenwijs. Vrij irritant: die kaartspeelfiguren die wel van de kaarten zelf af lijken te komen, zitten nogal luidruchtig in de weg te zitten. Ik denk dat ik er op korte termijn niet zo gauw meer naar toe ga."

mrt 2009- "bestaat al 24 jaar onder verschillende namen zoals Guust, Franka, Dobbelsteen, algemene winkel met de nadruk op merchandise en spellen"

jun 2006- "Ik ben er nog niet geweest na de naamswijziging. Ik ben er 2 keer geweest bij familiebezoek in de buurt, maar was niet onder de indruk. Het leek wel een gewone boekenwinkel, maar dan voor strips, een soort "Stripboeken-Bruna" (als ik naar een boekenwinkel ga, ga ik in principe niet naar een Bruna). Er is weinig moeite gedaan om het op een stripboekenwinkel te laten lijken, het personeel was niet ge´nteresseerd en pas na aandringen behulpzaam, de collectie was voornamelijk het standaard-repertoire, weinig interessante zaken. Ik ga zelden een stripwinkel met lege handen uit, maar dat kostte me hier wel moeite. "

"De nieuwe winkel is lekker ruim (eerst moest je regelmatig als je in de schappen stond te kijken inschikken voor mensen die langs je willen), goede indeling en een leuke sfeer. Verder kan de jeugd die zich bezig houdt met kaartspellen in een aparte ruimte achterin de winkel hun spellen spelen. Eerst nam dit ook veel ruimte op in de winkel. Al met al een hele verbetering van de winkel. En natuurlijk kun je altijd voor deskundig advies en een praatje tercht bij eigenaar Guido."

"Veel keus uit nieuw, vrij weinig tweedehands, vrij veel curiosa."

 

naar lijst met winkels

naar strips aangeboden

naar keuzepagina voor boeken of strips